WebPress luottaa WordPressiin. Nettisivut kannattaa rakentaa vakaalle ja turvalliselle pohjalle ja juuri tällainen WordPress on. Se taipuu moneen muotoon ja on helppokäyttöinen ja luotettava kumppani. Monelle yritykselle WP on erittäin järkevä ja pitkäaikainen sijoitus. Eikä se maksa erikseen mitään! Alustan käytöstä ei aiheudu ylimääräisiä kuluja. Se on vapaasti ladattavissa netistä (wordpress.org). Pienelle yritykselle jokainen säästetty euro on tärkeä.

WP perustuu avoimeen lähdekoodiin. Sillä on takanaan innostunut ja osaava joukko ihmisiä, jotka haluavat kehittää sitä jatkuvasti paremmaksi ja paremmaksi. Avoin lähdekoodi takaa myös sen, ettei yrittäjä jää pulaan, jos vaikka kotisivun päivittäjä vaihtuu. Tilalle löytyy varmasti WP:n hallitseva tekijä. Meitä on nimittäin paljon! Avoin lähdekoodi takaa myös sen, että sivustoa voidaan jatkossa kehittää ja muokata.

Yksi etu muihin alustoihin nähden on myös se, että sivuston hakukonenäkyvyyttä voidaan parantaa huomattavasti. Tämä on juuri yksi niistä syistä, minkä takia tarjoamme WP:tä yrityksille ja yhteisöille. Sivusto voidaan alusta alkaen rakentaa hakukoneille suopeiksi. WP:hen asennetuilla lisäosilla saadaan sivusto toimimaan halutulla tavalla.

WordPress ei ole turhaan maailman suosituin ja tämän puolesta puhuu myös päivittäin kasvavat käyttäjäluvut.

Tammikuussa 2015 internetin 10 miljoonasta suosituimmasta sivustosta 23,3 prosenttia käytti WordPressiä.Se on webin suosituin sisällönhallintaohjelmisto.

-Wikipedia